Kulturstipendier.se

Stipendier att söka för kulturella ändamål

Om Kulturstipendier.se

Målet med Kulturstipendier.se är att tipsa om stipendier att söka på kulturområdet. Sajten finns till för att hjälpa dig som är verksam inom kulturvärlden eller siktar på att bli det med att hitta stipendier och olika former av stöd och bidrag.

Sajten drivs som ett hobbyprojekt på fritiden och är inte ett kommersiellt projekt. Sidan uppdateras med jämna mellanrum och nya stipendier läggs till allteftersom. Vi visar inga annonser på sajten idag och har i dagsläget inga planer på att göra det. Om vi någon gång i framtiden kommer på ett sätt att visa annonser på ett snyggt sätt så kanske vi börjar med det. Men fram till dess är den helt reklamfri.

Vi har heller ingen kontakt eller samarbete med de fonder och stiftelser som vi länkar till. Eventuella frågor kring stipendieregler, ansökningsdatum och liknande hänvisar vi därför till respektive stipendieutdelare.


Länka till Kulturstipendier.se

Om du tycker sajten är bra och informativ får du gärna länka till Kulturstipendier.se från din egna blogg eller hemsida. Länkar är som Internets vägar och genom en länk hjälper du till att bygga den digitala infrastrukturen och gör att människor kan ta del av den information du länkar till. Tack på förhand!


Upphovsrätt

All text är skyddad enligt lagen om upphovsrätt men det går bra att kopiera kortare textstycken (t.ex. beskrivning av stipendier) så länge du länkar tillbaka till Kulturstipendier.se.

Sprid gärna ordet om Kulturstipendier.se genom att länka till oss från din blogg eller hemsida! <3